Η DPO Academy υποστηρικτής του συνεδρίου InsureTechConference

10/01/2021 11:25

Το 4ο συνέδριο Insurtech με θέμα “post-Covid Insurance - Rewriting the Rules” επικεντρώνεται στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη νέα εποχή του Insurance-as-a-Service. Με την υιοθέτηση σύγχρονων μοντέλων στο νέο επιχειρηματικό τοπίο απαιτούνται ουσιαστικές συμμαχίες Ασφαλιστικών Εταιρειών και του Insurtech οικοσυστήματος για την ταχύτερη εφαρμογή της καινοτομίας, τις βελτιωμένες ψηφιακές εμπειρίες, μεγαλύτερη δυνατότητα ανάληψης κινδύνων και νέες ροές εσόδων οδηγώντας στην Αναθεώρηση των Κανόνων του Ασφαλιστικού τομέα για αμοιβαίο όφελος του Επιχειρείν και των Ασφαλισμένων B2B & B2C. InsurTECH 2021 121HelvetNeueEBC FUTURAGRK BOOK WHITE CLEAR 21.01.21 LIVE On Your Screen POST-COVID INSURANCE - REWRITING THE RULES 

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η δύναμη των Insurtechs ως καταλύτες ψηφιακού μετασχηματισμού για τον Ασφαλιστικό τομέα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο που οδηγεί τις Ασφαλιστικές εταιρείες στην γρήγορη και σταθερή ανάπτυξη στη νέα εποχή. Το συνέδριο με τίτλο “post-Covid Insurance - Rewriting the Rules” αντιμετωπίζει την επιτακτική ανάγκη αλλαγής κουλτούρας, την χρήση τεχνολογιών αιχμής όπως το IoT, Blockchain, την εκμετάλλευση των BigData, (better customer support via insight analytics) και έμφαση στην χρήση εργαλείων Enhanced Analytics Tools όπως Optical Character Recognition (OCR), Computer Vision (CV), Natural Language Processing (NLP) και Synthetic Data Preparation μπορούν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς στις μετά-covid συνθήκες. Οι υπεύθυνοι Στρατηγικής για το μέλλον του Ασφαλιστικού Τομέα θα αναφερθούν στα προϊόντα που ευνοούνται μέσω direct sales, και στα προϊόντα που ευνοούνται μέσω digital channels με στόχο ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης, όπως επίσης στο Remote working και στις ορθά κοστολογημένες, αλλά δίκαιες αποζημιώσεις στους πελάτες.

DPO Academy 

Η DPO ACADEMY είναι ένας εξειδικευμένος πάροχος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)  καθώς και  τον εξειδικευμένο ρόλο του DPO (Data Protection Officer).

Δημιούργησε το πρώτο πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ελληνική αγορά για την επιμόρφωση των Data Protection Officers. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επέλεξαν άνω των 1.250 στελεχών για την επιμόρφωσή τους.

Συνεργάζεται για την παροχή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της με την Νομική Βιβλιοθήκη  και την TUV AUSTRIA HELLAS . 

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του συνεδρίου , τους συμμετέχοντες και δηλώστε την συμμετοχή σας κάνοντας κλικ εδώ.


 

Back

Contact

cyberinsurancequote

© CyberInsuranceQuote.gr 2022 All rights reserved.

Powered by Webnode