Είναι το πρώτο site της ελληνικής αγοράς που δημιουργήθηκε για να προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις και εκπαίδευση στις μικρές εταιρίες για την αποτελεσματική διαχείριση περιστατικών παραβίασης συστημάτων και απώλειας εμπιστευτικών πληροφοριών. 

 

Η Cromar  αναδείχθηκε “Best Coverholder Innovation 2016” της αγοράς των Lloyds για το www.cyberinsurancequote.gr

 

 

H αγορά των Lloyd’s, μια αγορά με πάνω από 330 χρόνια ιστορίας, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα βραβεία καινοτομίας Lloyds Market Innovation Awards τα οποία επιβραβεύουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούνται από μέλη της αγοράς (Συνδικάτα, Coverholders, Μanaging agents), βοηθούν την ανάπτυξή της και προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στους ασφαλισμένους της.  

Στην φετινή διοργάνωση για πρώτη φορά θεσπίστηκε το βραβείο καινοτομίας για τον καλύτερο ανταποκριτή “Best Coverholder Innovation Award” το οποίο κέρδισε η Cromar.

Η ανάρτηση της είδησης στο Twitter

Και τα βραβεία των νικητών

Η Cromar συμμετείχε στο διαγωνισμό αυτό με το www.cyberinsurancequote.gr, μια καινοτόμα εκπαιδευτική μηχανή για τους κινδύνους του διαδικτύου και την αντιμετώπιση περιστατικών παραβίασης ιδιωτικότητας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ο υποψήφιος πελάτης συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα μπορεί να ζητήσει συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Cromar και μαζί συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο, να αναλύσουν την παρούσα κατάσταση της εταιρίας και να οριστούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε η εταιρία να καταστεί ασφαλίσιμη και εν συνεχεία να λάβει προσφορά ασφάλισης cyber insurance. 

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν ανταποκριτές (coverholders) των Lloyd’s από όλο τον κόσμο. 

 

H Inga Beale, CEO των Lloyd's έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Twitter

 

Το βραβείο της Cromar παρέλαβαν οι κ.κ John Croker, CEO της εταιρίας και ο κ Νίκος Γεωργόπουλος, Cyber Risks Advisor από την κα. Inga Baele, CEO των Lloyd’s.

John Croker CEO Cromar, Νίκος Γεωργόπουλος , Cyber Risks Advisor και Inga Beale, Lloyd’s CEO

Την ανεξάρτητη Eπιτροπή Aξιολόγησης αποτελούσαν: ο καθηγητής Ralph Lewis, London Business School, ο Neil Maidment, Chairman of the Lloyd’s Market Association, ο Justin Emrich, Chief Information Officer at Atrium Underwriters & Chairman of the Innovation Council for the Lloyd’s Target Operating Model και ο Gavin Steele, the Corporation of Lloyd’s Executive Sponsor for Innovation.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Το δελτίο τύπου των Lloyd’s μπορείτε να το δείτε κάνoντας κλικ εδώ

 

 

Contact

cyberinsurancequote

© CyberInsuranceQuote.gr 2022 All rights reserved.

Powered by Webnode