Φίλιππος Μωράκης Awards 2022 - Η Cromar νικητής στην κατηγορία Disruptive Innovation

03/12/2022 10:54

 

Όταν η Καινοτομία γίνεται κουλτούρα, έρχεται η επιβράβευση!

Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο μετά την διεθνή διάκριση από την αγορά των Lloyd's το 2016 ήρθε και η διάκριση στην Ελλάδα.

Παρουσία 250 υψηλόβαθμων στελεχών της ασφαλιστικής και διαμεσολαβητικής αγοράς, έγινε την 1 Δεκεμβρίου 2022 η απονομή των  Insurance Awards “Φίλιππος Μωράκης” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 


Σε 6+1 κατηγορίες διακρίθηκαν, βάσει ανάλυσης δεδομένων και κριτηρίων αξιολόγησης, οι εταιρείες που διαφοροποιήθηκαν στον κλάδο λόγω της επιχειρηματικής τους πρακτικής και κουλτούρας.

Από τις συνολικά 127 συμμετοχές, 64 γραφεία Μεσιτών & Πρακτόρων προκρίθηκαν σε πρώτη φάση και εν συνεχεία βάσει της διαγωνιστικής διαδικασίας στην τελική φάση πέρασαν 8 μεσιτικές και 8 πρακτορειακές εταιρείες ασφαλίσεων. Με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού των “Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης”, η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής του ανατέθηκε στην Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών

Αναλυτικά τις εταιρίες που διακρίθηκαν και περισσότερες πληροφορίες  για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ
 

 



 

Back

Contact

cyberinsurancequote

© CyberInsuranceQuote.gr 2022 All rights reserved.

Powered by Webnode