Cromar: Bραβευμένες Διεθνείς συνεργασίες στο Cyber Insurance

21/06/2021 18:06

H Cromar για να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις Cyber Insurance συνεργάζεται με την αγορά των Lloyd’s και άλλες διεθνείς αγορές.

Oι λύσεις που προσφέρει στην Ελληνική αγορά μέσω των Beazley & της CFC Underwriting βραβεύθηκαν από την Advisen LTD στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνει και συμμετέχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες που προσφέρουν λύσεις cyber insurance.

Ειδικότερα οι Beazley  κέρδισαν τα βραβεία του καλύτερου ασφαλιστή Cyber Insurance του έτους (Cyber Risk Insurer of the Year) , και της καλύτερης ομάδας πρόληψης περιστατικών παραβίασης ασφάλειας (Cyber Risk Pre-Breach Team of the Year).

 

Η CFC Underwriting κέρδισε τα βραβεία του καλύτερου ασφαλιστή του έτους στην ασφάλιση SMEs εταιριών (Cyber SME Insurer of the Year) , και της καλύτερης ομάδας διαχείρισης περιστατικών παραβίασης  ασφάλειας (Cyber Risk Event Response Team of the Year).

Επίσης πρόσωπο της χρονιάς αναδείχθηκε ο Graeme Newman, Chief Innovation Officer της CFC Underwriting.

 

O Νίκος Γεωργόπουλος, Cyber Risks Advisor της Cromar Insurance Brokers που παρέχει τις ασφαλιστικές λύσεις των Beazley και της CFC Underwriting στην Ελληνική αγορά δήλωσε “ συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις που υπάρχουν διεθνώς για την διαχείριση περιστατικών παραβίασης συστημάτων και απώλειας δεδομένων δημιουργώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους ασφαλισμένους μας και στους συνεργάτες μας”.

 

Back

Contact

cyberinsurancequote

© CyberInsuranceQuote.gr 2022 All rights reserved.

Powered by Webnode