13o InfoCom Security 2023 Conference & Expo - The Power of AI in Cyber Security 26 & 27 Απριλίου Αθήνα, Ωδείο Αθηνών

12/04/2023 19:18

H σημαντική επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης στον ψηφιακό κόσμο και σε πολλές εκφάνσεις της επαγγελματικής, κοινωνικής και προσωπικής μας ζωής, είναι σήμερα αδιαμφησβήτητη. Η κυβερνοασφάλεια, ως πεδίο εφαρμογής όλων των τεχνολογικών τάσεων, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί καταλυτικά από τη συνεχόμενη εξέλιξη του AI.

Μέσα από την κεντρική ιδέα του “The Power of AI in Cyber Security”, το 13ο Infocom Security – το κορυφαίο event για τον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής και σημείο αναφοράς στην Ελλάδα για την ασφάλεια πληροφοριών – θα αναδείξει όλες τις εξελίξεις στο Cyber Security στην εποχή της ανέλιξης του Artificial Intelligence, της ραγδαίας ανάπτυξης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και των ολοένα και αυξανόμενων ποσοτικά και ποιοτικά απειλών στο κυβερνοχώρο.   

Παράλληλα, στον ανανεωμένο και εξαιρετικό χώρο του ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ που θα πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης της μεγάλης κοινότητας των στελεχών και επαγγελματιών IT και φυσικά της αγοράς του τομέα των τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών της Ψηφιακής Ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή κάντε κλίκ εδώ.

Back

Contact

cyberinsurancequote

© CyberInsuranceQuote.gr 2022 All rights reserved.

Powered by Webnode