Νέο προϊόν ασφάλισης cyber insurance από Cromar και Beazley (video)

27/09/2017 05:43

Νέο προϊόν ασφάλισης από τις κυβερνοεπιθέσεις από Cromar και Beazley (video)

Για την Ασφάλιση Διαδικτυακών Κινδύνων (Cyber Insurance) και για το νέο ασφαλιστικό προϊόν που προσφέρει η Beazley σε συνεργασία με την Cromar Insurance Brokers, μίλησαν στην κάμερα του Nextdeal οι κ.κ. Matthew Norris, Underwriter στη Beazley και John Croker, CEO της Cromar Insurance Brokers, από το 19ο ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό συνέδριο της Ύδρας.

Αναφερόμενος στις κυβερνοεπιθέσεις, ο κ. Norris τόνισε ότι η ελληνική αγορά είναι τεχνικά πιο έτοιμη από κάθε άλλη ευρωπαϊκή ή ευρύτερη χώρα. Όσο αφορά το νέο πρόγραμμα της Beazley, το οποίο διανέμεται από την Cromar Insurance Brokers, ο κ. Norris ανέφερε ότι είναι σχεδιασμένο ειδικά για μικρές επιχειρήσεις ενώ υποστήριξε ότι σκοπός της εταιρίας είναι να μη φαίνεται «επιθετική» η διαδικασία αγοράς ασφάλισης διαδικτυακών κινδύνων. Ο κ. Norris είπε επίσης, ότι αν η διαδικασία ασφάλισης του κυβερνοχώρου είναι εύκολη και η τιμή σωστή, τότε θα υποστηριχθεί περισσότερος κόσμος από τη συγκεκριμένη αγορά. 

Δείτε το σχετικό βίντεο κάνοντας κλίκ εδώ.

Όπως τόνισε ο κ. Croker, αναφερόμενος στο νέο προϊόν που προσφέρει η Beazly συνεργασία με την Cromar, η εταιρία του ευελπιστεί να μπορέσει να αναπτύξει το προϊόν και σε κάποιες άλλες χώρες της Ευρώπης.

Δείτε το σχετικό βίντεο κάνοντας κλίκ εδώ.

Πηγή www.nextdeal.gr


 

Back

Contact

cyberinsurancequote

© CyberInsuranceQuote.gr 2022 All rights reserved.

Powered by Webnode