Ευρωπαϊκός μήνας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο: Ενωμένοι απέναντι στις απειλές κατά της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

03/10/2017 06:06

Ο Οκτώβριος του 2017 είναι ο ευρωπαϊκός μήνας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 5η επέτειο της ομώνυμης εκστρατείας. 

 

Περισσότερες από 300 δραστηριότητες για την προώθηση της επιγραμμικής ασφάλειας θα διεξαχθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού μήνα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, όπως συνέδρια, εργαστήρια, εκπαιδευτικές συνεδρίες, σύνοδοι κορυφής, γενικές παρουσιάσεις σε χρήστες, διαδικτυακές εκστρατείες κτλ. 

 

Η εκστρατεία του 2017 θα επικεντρωθεί στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στους χώρους εργασίας, τη διακυβέρνηση, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων, στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στο σπίτι και σε δεξιότητες σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

 

Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, ο ENISA και η ΓΔ CONNECT της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα δημοσιεύσουν σύντομα βίντεο κλιπ για ευαισθητοποίηση στα επιμέρους θέματα του μήνα και θα διοργανώσουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες με επίκεντρο τα θέματα αυτά. Για να μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει στην πόλη σας δείτε τον διαδραστικό χάρτη

 

Η εκστρατεία έχει επίσης διεθνή εμβέλεια: ανακαλύψτε τον εθνικό μήνα ευαισθητοποίησης για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την εθνική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο -Στάσου. Σκέψου. Συνδέσου- που διοργανώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

 

Τα παγκόσμια εγκαίνια του μήνα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θα πραγματοποιηθούν στις 3 Οκτωβρίου του 2017 από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (OAS) μαζί με την Εθνική Συμμαχία για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (NCSA), τα Υπουργεία Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS) και Δημόσιας Ασφάλειας (PSC) του Καναδά, στο Hall of the Americas, στην Ουάσιγκτον, D.C. 

 

Περισσότερες πληρφορίες μπορείτε να βρείτε κανοντας κλικ εδώ.



 

Back

Contact

cyberinsurancequote

© CyberInsuranceQuote.gr 2022 All rights reserved.

Powered by Webnode